Die Juniordans (vir graad 8, 9 en 10-leerders) vind op Vrydag, 1 Februarie 2019 plaas en kaartjies is pouses beskikbaar.  

OUERS, NEEM ASB. KENNIS VAN DIE VOLGENDE:

  • Die skool het die besluit geneem om die juniordans af te skaf indien juniorleerders enige vorm van voorafpartytjie (“Pre” of “Before”) organiseer, hou of bywoon. Ons gun ons dogters gesonde, onskuldige pret wat by hul ouderdom pas en vra u as ouers se samewerking in dié verband.  
  • Die dans is baie informeel met die doel om mekaar beter te leer ken en lekker te dans.  Dit is dus absoluut onnodig om ‘n klomp geld op nuwe klere, haarafsprake, grimmering en fotosessies te bestee.
Deel hierdie plasing
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on tumblr
Tumblr
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on print
Druk
Share on email
E-pos